Casper (Supply Chain Planner)

Casper is in het bezit van zijn Master ‘Supply Chain Management’ en is al even onderweg in de wereld van supply chain. Op dit moment is hij werkzaam als Supply Chain Planner bij een productieorganisatie voor microbiologische oplossingen. In zijn huidige functie is Casper verantwoordelijk voor het opstellen van een jaarlijkse demand planning ten behoeve van de productie. Hiervoor staat hij dagelijks in contact met sales afdelingen door Europa, monitort hij levertijden van inkooporders en is verantwoordelijk voor datamanagement in het ERP-systeem. Casper bevindt zich graag in een levendige werkomgeving en wilt graag, in samenwerking met andere afdelingen, processen beter op elkaar afstemmen. Hij zit momenteel goed op zijn plek alleen kan hij niet doorgroeien naar een functie met een inhoudelijker takenpakket. Hij is voornamelijk op zoek naar een functie als Productieplanner of Supply Chain Planner. Met die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain en kijkt hij oriënterend op de arbeidsmarkt. 

Casper is een enthousiaste, leergierige en een medior Supply Chain Planner die graag bezig is met planningsmatige processen. Hij gaat het liefst zo efficiënt mogelijk te werk en richt de processen nauwkeurig in. Daarnaast neemt hij maandelijks deel aan procesoptimalisaties meetings om het eigen, gebruikte ERP-systeem te voorzien van de nodige updates. Ook is hij verantwoordelijk voor datamanagement in het ERP-systeem.
           
Casper heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstververband.   

Werkzaamheden

  • Aan de hand van de salesforecast, historische data, verantwoordelijk voor het opstellen van de demand planning tot maximaal 12 maanden vooruit;
  • Contact met sales afdelingen door Europa om de demand planning af te stemmen;
  • Monitoren van levertijden van inkooporders bij leveranciers met betrekking tot microbiologische oplossingen;
  • Verantwoordelijk voor het bijhouden van datamanagement in eigen ontwikkeld ERP-systeem;
  • Maandelijkse meeting bijwonen met betrekking tot procesoptimalisaties van het ERP-systeem.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

27

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Spaans goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Basiskennis R, IBM CPLEX en MS Office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook